onsdag 3 juni 2009

Ny familjemedlem

Vi har fått en ny familjemedlem och Mira har fått en ny kompis. Fille har flyttat hem till Agnes i lägenheten på Hemse. I kväll var vi på en promenad tillsammans. Allting funkar jättebra och Agnes och Fille har verkligen funnit varandra. Han följer henne vart hon går och kommer när hon ropar, ligger still när hon kräver det och går fint i koppel. Han vill gärna vara med henne hela tiden och blir lite orolig när hon lämnar honom. Hon försökte stänga in honom i vårt hus tillsammans med Mira idag, men han lyckades öppna alla dörrar och ta sig ut till henne. Då kom han glatt viftande på svansen och överlycklig för att ha lyckats hitta henne... Vi får fundera ut något så att han inte kan öppna; lås kanske...

I morgon bär det av till fastlandet. Bengt och jag ska åka till Forshaga för att hämta hem Siri och Elita över sommaren. Vi planerar att ta husvagnen med men har ingen plats på båten än med den... Siri ska flytta ur lägenheten till en annan som hon inte har tillträde till ännu (bara förrådet) och den gamla ska besiktas på fredag klockan 15.30. Då ska vi hinna plocka ur, städa det sista och gå på skolavslutning innan dess. Det gäller att Siri har hunnit med mycket innan. Annars funkar inte logistiken ;) Därefter semestrar vi lite med husvagnen och tar oss ned till Mariestadstrakten där Bengt har ett kundmöte på måndag innan vi tufflar till båten som går hemåt på kvällen.

När vi väl kommer hem igen har vi fått sommarfrämmande som förhoppningsvis redan hunnit installerat sig på loftet. Karin kommer till ön och ska bo hos oss i tre veckor. Det ska bli jättekul. Det funkar så bra och hon brukar vara en frisk fläkt som kommer och rusterar lite med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar